Saznaje ATV

Vedran Berić, član grupe "Pravda za Davida" hapšen zbog posjedovanja droge i oružja

  • 31.12.2018. 15:59

Vedran Berić, jedan on članova grupe "Pravda za Davida" i čovjek koji je u posljednje vrijeme uz Davora Dragičevića, od ranije je poznat policiji jer je hapšen zbog posjedovanja droge i municije, saznaje ATV. 

Prilikom pretresa na dvije lokacije na području Gradiške, policija je pronašla marihuanu, medicinski špric sa 1,4 mililitara heroina i municiju za oružje različitog kalibra.

Pronađena marihuana je bila upakovana u alu-folije i bila spremna zaprodaju. Protiv Berića je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pripadnici grupe "Pravda za Davida" prekinuli su sinoć dugo najavljivani koncert Harisa Džinovića u Banjaluci.

Nakon održanog skupa na Trgu Krajine, pripadnici grupe su neko vrijeme hodali ulicama Banjaluke, a na kraju su otišli na parking kod Kraša gdje je planiran koncert.

Tu su uz povike i uvrede prvo prekinuli muziku, nakon čeka su se popeli na binu i zabranili održavanje koncerta.

Ljudi koji su došli na koncert su se razišli.

Jedan od predvodnika protesta je Draško Stanivuković, a među demonstrantima na Trgu je bio i sam vrh PDP-a kao organizatori skupa, Mladen Ivanić, Branislav Borenović i Jelena Trivić.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина