Stravično

Uznemirujuće: Slobodan pretukao baku toliko da joj je lice izobličeno od hematoma

  • 30.11.2019. 09:20

Policija traga za Slobodanom T. (35) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju dalju rođaku i komšinicu Ž. T. (73).

Jezivo nasilje desilo se 6. novembra, a osumnjičeni je od tada u bjekstvu. Fotografije brutalno pretučene bake na društvenim mrežama objavila je njena kćerka i navela da je Ž. T. teško povrijeđena, kao i da je provela osam dana u bolnici, ali da ne smije da se vrati kući jer je počinilac na slobodi, pošto je uspio da umakne policiji.

- Slobodan je ženu pretukao toliko da joj je lice izobličeno od hematoma. Kad je policija došla u njenu kuću da obavi uviđaj, napadač je već bio pobjegao. O slučaju je obaviješteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže izvor.

Inače, osumnjičeni je i ranije napadao Ž. T.

- Jednom ju je posjekao nožem po ruci, upadao joj je u kuću sa sjekirom, prijetio da će ubiti i nju i kćerku, lupao joj glavom o zid - kaže izvor i dodaje: - Starica je uplašena i ne stanuje više u svojoj kući, a strahuje da bi se Slobodan mogao pojaviti svakog trenutka da je dokrajči.