Poginuo na Božić

Užasan prizor kod Raške: Komadi tijela mrtvog mladića rasuti na sve strane

  • 08.01.2020. 19:42

Zlatko Komatina (33) iz sela Biočin kod Raške poginio je na Božić na seoskom putu kada je eksplodirao dinamit kojim je rukovao.

Razneto tijelo mladića zatečeno je na makadamskom putu, a prizor je bio užasan.

Izvor iz MUP navodi da je policiju u podne pozvao prijatelj nastradalog mladića i da je prijavio da šta se dogodilo. Policijski službenici su, kaže sagovornik, odmah obezbijedili mjesto nesreće.

-Nesreća se dogodila na sto metara od prve kuće u pravcu zaseoka Komatine. Mladić je, najvjerovatnije, upalio dinamit i tada je došlo do tragedije, kaže sagovornik iz MUP.

U blizini tijela nastradalog mladića policija je pronašla elektro provodnik, a u njegovoj kući još 28 komada dinamita.

- Članovi porodice rekli su da nemaju sumnju u uzrok smrti, kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je smrt okarakterisana kao zadesna.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.