Srbija

Užas u porodičnom domu: Majka zatekla mrtvu bebu

  • 09.05.2020. 15:25

Porodica iz Martonoša kod Kanjiže, na sjeveru Bačke, jutros je policiji prijavila smrt svoje bebe F.V. koju je majka zatekla mrtvu. 

Kako saznaju Novosti, riječ je o bebi od svega 40 dana koja je zatečena bez vidljivih povreda, pa zasad nema nagovještaja da je riječ o nasilnoj smrti.

Tačan uzrok zbog kojeg je beba preminula znaće se nakon obdukcije koju je naložilo Više javno tižilaštvo iz Subotice, koje vodi istragu o ovom tragičnom događaju. Radi toga je tijelo bebe poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

U Policijskoj upravi u Kikindi, kojoj pripada i područje Kanjiže, potvrdili su ovaj tragičan događaj, ali nisu mogli da saopšte više detalja. Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Policijske stanice u Kanjiži i zamjenik višeg javnog tužioca iz Subotice.

- Majka je navodno podojila bebu oko pet sati, a onda je dva sata kasnije zatekla dijete bez znakova života. Za sada nema jasnih nagovještaja da je smrt bebe izazvana nasilnim putem, ali će se tačan uzrok smrti znati tek nakon odbukcije. Ova tragedija dogodila se u višečlanoj porodici koja živi od socijalne pomoći i u kojoj je više djece – saznaju “Novosti” od izvora bliskog istrazi.

Dalju istragu o ovom nemilom događaju vodi Više javno tužilaštvo u Subotici.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина