Pale

Ukradeno zlato iz porodične kuće

  • 21.12.2018. 11:23

Nepoznati izvršilac ili više njih ukrao je zlatni nakit neutvrđene vrijednosti iz porodične kuće na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Pale prijavu o navedenoj krađi u kući u Ulici Starine Novaka primili su u srijedu, 19. decembra, u 20.50 časova. 

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa. 

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno je da je lice čiji su inicijali M.Ć. u mjestu Prača, opština Pale, učestvovao u lovu sa vatrenim oružjem, za koje ne posjeduje odobrenje, zatim ispalio nekoliko hitaca kroz prozor lovačkog doma u navedenom mjestu. 

O navedenom događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da se M.Ć. uruči prekršajni nalog, a nakon dokumentovanja predmeta protiv istog tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Тагови: