Bivši direktor "ARS Toursa"

Uhapšeni u akciji "Aerodrom" pušten na slobodu

  • 22.07.2019. 11:53

Siniša Antić, bivši direktor turističke agencije ARS Tours koji je uhapšen jutros jer je osumnjičen da je protivpravno prisvojio 63.000 KM, otpušten je nakon ispitivanja u Policijskoj upravi Banjaluka, saznaje ATV.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je odlučio da osumnjičenog pusti na slobodu, a protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj za krivično djelo "Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja".

Antić je uhapšen u akciji kodnog naziva "Aerodrom", nakon višemjesečne istrage koje je vođena pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Policijski službenici su utvrdili da se S.A. sumnjiči da je tokom 2017. i 2018. godine, prilikom prodaje turističkih aranžmana, dobijeni novac umjesto polaganja na račun preduzeća čije je bio odgovorno lice, prisvojio za sebe i oštetio preduzeće za iznos od oko 63.000,00 KM.

Tokom istrage oduzeta je određena dokumentacija i saslušan je veći broj lica, a što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Nezvanično, saznajemo da je Antić osumnjičen da je novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama zadržavao za sebe, čime je oštećeno 58 lica.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм