Uhapšeni osumnjičeni za pokušaj likvidacije Alibega, krili se na ovom mjestu

  • 11.11.2020. 09:51

Policija je uhapsila M. R. (28) i S. S. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi kriminalne grupe učestvovali u pokušaju likvidacije Nenada Alajbegovića Alibega (39) prije sedam dana u Novom Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Osumnjičeni su uhapšeni na Zlatiboru, a u okviru ove akcije sprovedeni su pretresi na još osam lokacija na teritoriji Beograda.

Kako je za Telegraf.rs. potvrđeno, u pitanju su osumnjičeni koji su pucali na Alibega.

Podsjećamo, nekadašnji vođa navijačke grupe Grobari Fontana, povrijeđen je prije 3. novembra u pucnjavi u kojoj je zadobio povrede nanijete vatrenim oružjem u predjelu grudi i nogu.

U Urgentni centar je dovezen taksijem oko 19 časova i 40 minuta.

Izjavio je da je povrede zadobio u ulici Goce Delčeva. To nije prvi put da je na njega pucano.

Ovo je drugi put ove godine da je Alibeg upucan, dok su prethodno na njega izvršena još dva pokušaja likvidacije. On je bio ranjen 25. januara na Novom Beogradu, a ljekari su se tada borili za njegov život.

Prošlog januara u trenutku napada Alibeg je bio sa prijateljem. Prišao mu je maskirani napadač i ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja sa prigušivačem.

Alibeg je 3. novembra četvrti put ranjen. Nepoznati napadač pucao je na njega u junu 2019. godine, takođe na Novom Beogradu. Nenad tada nije želeo da sarađuje sa policijom, pa motiv napada na njega nije bio poznat. On je kratko rekao da ne zna ko bi ga i zašto napao, jer se, navodno, "nikom nije zamerio". Takođe je jedva izbjegao smrt od metka 2010. godine.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.