Uhapšeni napadači iz Odžaka: Ispred ozloglašenog kafića zapucali na poznatog MMA borca

14:06, 10.07.2020.
Izvor: Tanjug
Policija u Somboru uhapsila je M. M. (23) i D. M. (30) zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i pokušaja ubistva u Odžacima.

M. M. se tereti da je juče na ulici u Odžacima, iz pištolja za koji ne posjeduje dozvolu, pucao u 29-godišnjeg muškarca, pri čemu je jedan metak pogodio automobil oštećenog. Mediji su ranije prenijeli da je upucani muškarac poznati MMA borac Vladimir Filipović.

Prilikom otimanja sa oštećenim za pištolj, M. M. je oružje dodao D. M, koji ga je repetirao, ali nije pucao, navodi se u saopštenju MUP-a.

Njima se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje nadležnom tužiocu.

"Svi znaju da se ovde skupljaju kriminalci"

N. N. stanovnik Odžaka za RTV je ranije kazao da je to što se dogodilo samo nastavak onoga što u ovom kafeu i oko njega traje godinama.

"Svi znaju da se ovde sastaju kriminalci, da je vlasnik kafea na poternici i u bekstvu, ali lokal i dalje radi, a vode ga sumnjivi tipovi. Neko mora da zašti građane od toga", kategoričan je sagovornik RTV.