Uhapšena jedna osoba: Krali humanitarne priloge iz salona, pekare, čak i iz crkve

  • 16.11.2020. 16:01

Muškarac A. S. (31) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je sa dva saučenika, muškarca od 55 i 59 godina, od kraja oktobra do sredine novembra izvršio dvije teške krađe i šest krađa.

Protiv druge dvojice biće podnijete krivične prijave.

Sumnja se da su oni od kraja oktobra do sredine novembra ove godine provalili u frizerski salon i pekaru u Leskovcu i ukrali novac iz dve kutije za prikupljanje humanitarnih priloga koje su tamo stajale, navodi leskovačka policija saopštenju.

Takođe se sumnjiče da su više puta, iskoristivši odsutnost ukućana, ulazili u otključane kuće iz kojih su uzimali novac, kao i da su iz dvije crkve u okolini Leskovca ukrali kutije sa dobrovoljnim prilozima i svijeće koje su prodali.

Oni su, kako se sumnja, na ovaj način prisvojili više od 200.000 dinara.

Osumnjičeni A. S. je, uz krivične prijave, priveden osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu, najon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?