PU Istočno Sarajevo

Uhapšena dva lica zbog razbojništva

  • 08.07.2019. 13:55

Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je lica čiji su inicijali Nj.G. (37) iz Istočnog Sarajeva i V.B. (39) iz Mostara zbog sumnje da su fizički napali dva državljanina Hrvatske i ukrala im novac, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je u subotu, 6. jula, 40 minuta poslije ponoći u Ulici Nikole Tesle u Istočnom Sarajevu kontrolisala dva državljana Hrvatske, koja su tom prilikom prijavili da su ih prethodno u Karađorđevoj ulici fizički napala dva nepoznata lica i ukrala im novac. 

Brzom intervencijom policijskih službenika, iste noći, pronađena su i uhapšena lica Nj.G. i V.B. zbog sumnje da su počinila krivično djelo razbojništvo. 

Nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo će protiv navedenih biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм