Rasvijetljeno krivično djelo

Uhapšena dva Banjalučanina zbog krađe novca iz kuće

  • 23.10.2019. 12:28

Banjalučka policija rasvijetlila je tešku krađu počinjenu u ponedjeljak, 21. oktobra, i uhapsila dvije osobe iz ovog grada D.Ć. i V.J. zbog sumnje da su počinila to krivično djelo.

D.Ć. i V.J, koji su uhapšeni juče, provalili su u ponedjeljak u kuću koja se nalazi u Ulici Rade Kondića u Banjaluci, odakle su ukrali novac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv osumnjičenih za tešku krađu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici banjalučke Policijske uprave postupili su juče po prijavi da je iz kozmetičkog salona u Ulici Save Mrkalja u ovom gradu ukradena torba sa novcem i ličnim dokumentima.
– Na osnovu operativnog rada identifikovano je i uhapšena osoba B.M – naveli su iz policije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv B.M. za krivično djelo krađa.

– Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku – naveli su iz Policijske uprave.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka u protekla 24 časa evidentirano je osam krivičnih djela, pet narušavanja javnog reda i mira, osam saobraćajnih nezgoda i požar.

Pročitajte još:

Mali Stefan (1) preminuo dok je pio mlijeko, trudna majka pala i čupala kosu

Markovi organi spasli dva života: Otišao je trbuhom za kruhom u Ameriku, pa stradao u udesu

Pozvao se na kafu pa krvnički pretukao komšinicu

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)