Sremska Mitrovica

Uhapšena djeca srpskog političara osumnjičena za ubistvo starice

  • 08.07.2019. 15:42

U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici saslušani su J. Š. (25) i M. D. (21), rođeni sestra i brat, osumnjičeni za ubistvo starice M. G. (81) iz Beograda. Njima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

O detaljima zločina, koji je otkriven 20. juna u selu Krčedin kod Inđije i koji je potresao mještane i vikendaše, gdje je u kontejneru u naselju Breskvik u blizini Dunava pronađen ugljenisani leš, zasad se samo nagađa.

Postoje indicije da je u ovom zločinu umiješano još osoba, pa policija nastavlja sa radom na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi sa ovoim krivičnim djelom, saznaju "Novosti".

"Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom tijelo autom prevezla u vikend-naselje kod Krčedina i zapalila je u kontejneru. Zbog postojanja osnova sumnje da joj je pomogao u izvršenju ovog krivičnog djela, uhapšen je i M. D, koji se sumnjiči i za uklanjanje tragova", saopštio je MUP.

Ovaj monstruozni zločin otkriven je kada je jedan od vikendaša krenuo da baci smeće. Tada je u kontejneru otkriveno ugljenisano tijelo.

"Neko kaže da nije bilo cijelo tijelo, već dio, ali da je toliko izgorjelo da nije moglo da se prepozna. Mi smo odmah pomislili da je neko sa strane, jer u selu niko nije bio nestao, a nemamo mnogo stanovnika da se ne bi saznalo da je neko ubijen", kaže jedan Krčedinac, koji živi u blizini mjesta gdje je pronađeno tijelo.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.