PU Mrkonjić Grad

Uhapšena četiri lica, oduzeto pola kilograma marihuane

  • 22.06.2020. 12:46

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad uhapsili su četiri lica i oduzeli oko pola kilograma marihuane u operativnoj akciji kodnog naziva "Jezero dva".

U okviru ove akcije, koja je sprovedena u saradnji sa Upravom MUP-a za organizovani i teški kriminalitet i Upravom za policijsku podršku, uhapšena su lice iz Jezera čiji su inicijali M.A. i lica iz Jajca čiji su inicijali E.H, A.P. i V.H, zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U saopštenju je navedeno da je na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad izvršen pretres putničkog automobila koje koristi lice M.A. iz Jezera, te porodične kuće, pomoćnih objekata i teretnog motornog vozila koje ono koristi.

"Tom prilikom pronađeno je i oduzeto oko 500 grama zelene biljne materije koja podsjeća na marihuanu, sedam mobilnih telefona i koverta sa određenom količinom novca", istaknuto je u saopštenju.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Navedena akcija je rezultat kontinuiranih mjera koje pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad preduzimaju s ciljem sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

Pročitajte i:

 

 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)