Kragujevac

Uhapšen zelenaš zbog kojeg se trudnica pokušala ubiti

20:09, 08.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Kragujevčanka (22), u drugom mjesecu trudnoće, pokušala je u nedjelju da izvrši samoubistvo nakon što je M. A. (28) iz naselja Ilina voda nožem nasrnuo na njenog budućeg muža N. B. (24), zbog zelenaškog duga.

Kako saznajemo, trudnica je popila šaku „bromazepama“, a nakon što joj je u Kliničkom centru ukazana pomoć, ispričala je zbog čega se odlučila na očajnički potez.

"Pošto je žena pokušala da se ubije, njen vjerenik je sve prijavio policiji. Inspektori su popodne stavili lisice osumnjičenom M. A. zbog krivičnog dijela prinuda. Sumnja se da je on 6. jula ušao u dvorište kuće u naselju Ilićevo i da je Kragujevčaninu prijetio ubistvom nožem ukoliko mu ne vrati novac koji mu duguje", kaže izvor.

Htio da ga izbode

Kako saznajemo, M. A. je maltretirao N. B. duže vrijeme, a sve se otkrilo kad je trudnica popila lijekove za smirenje.

"Kad su joj ljekari isprali želudac i kada se povratila, ona je ispričala da oni konstantno trpe pritisak od zelenaša, koji ih progoni i maltretira, a više puta je i tukao njenog budućeg muža. Čitava ta situacija joj se učinila kao bezizlazna", kaže izvor.

Thumbnail

Prema riječima našeg izvora, žrtva je prije izvjesnog vremena pozajmila 600 evra od poznatog zelenaša iz Kragujevca.

"Žrtvin otac je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. N. B. je mislio da je ta priča završena. Međutim, proganjanje se nastavilo, a zelenaš je za to angažovao M. A. U međuvremenu, N. B. je za dug od 600 evra zelenašu isplatio 5.000 evra i dao mu automobil „audi“. Njima ni to nije bilo dovoljno, pa su nastavili s potraživanjem još novca", objašnjava izvor upućen u slučaj i dodaje:

"Koliko su alavi bili govori to što je za dan kašnjenja duga od 800 evra kamata rasla na 1.500", kaže izvor Kurira.

Tri sata u policiji

Kako objašnjava, ko zna koliko bi agonija N. B. i njegove porodice trajala da njegova djevojka nije završila kod ljekara zbog pokušaja samoubistva. Trudnica je juče otpuštena iz bolnice na kućno liječenje.