PS Srbac

Uhapšen zbog prevare, umjesto maraka podvalio dinare

  • 09.12.2019. 11:07

Službenici Policijske stanice Srbac uhapsili su lice čiji su inicijali N.A. iz Vukosavlja zbog sumnje da je pri kupovini zaprežnih kola prodavcu umjesto 150 KM isplatilo 150 dinara.

Policijskoj stanici Srbac juče je u 12.40 časova prijavljeno da su dva nepoznata lica kupila zaprežna kola i prodavcu umjesto 150 KM isplatila 150 dinara, a istog dana oko 15.00 časova uhapšen je N.A. od koga su oduzete predmetne stvari i vraćene vlasniku, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da bude podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara.

Policijska uprava Gradiška apelovala je da građani, ukoliko primijete lica za koja se sumnja da se bave bilo kojim vidom prevare, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм