PU Bijeljina

Uhapšen zbog droge, pa napao policajca

  • 25.02.2019. 09:50

Dvadesetdevetogodišnji državljanin Njemačke čiji su inicijali S.V. uhapšen je u Bijeljini zbog posjedovanja droge i napada na policajce, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Njemački državljanin osumnjičen je za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga. 

Policija je jutros u 2.15 časova u Majevičkoj ulici kontrolisala S.V. i pronašla 32,5 grama droge hašiš. 

"Prilikom primjene policijskih ovlaštenja osumnjičeno lice je fizički napalo policijske službenike Policijske stanice Bijeljina dva, nanijevši im tjelesne povrede", ističe se u saopštenju. 

Policija nastavlja aktivnostima s ciljem kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaji za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. 

U toku 2018. godine Policijska uprava Bijeljina evidentirala je tri krivična djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 

Policijska uprava Bijeljina osudila je svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i pozvala građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja. 

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм