PU Prijedor

Uhapšen vozač koji je udario maloljetnog biciklistu

  • 06.01.2020. 12:33

Pripadnici Policijske uprave Prijedor identifikovali su i uhapsili vozača iz ovog grada čiji su inicijali M.R, zbog postojanja sumnje da je "fijatom" udario maloljetnog biciklistu i udaljio se sa mjesta saobraćajne nezgode, saopšteno je danas iz ove uprave.

Policiji je sinoć prijavljeno da se u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Prijedoru u 21.50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo maloljetno lice koje je upravljalo biciklom i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa mjesta.

U saopštenju je navedeno da je maloljetni biciklista zadobio teže povrede, te je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u prijedorsku Bolnicu.

"Policijski službenici su na osnovu operativnog rada na terenu već oko 22.25 časova pronašli počinioca", navedeno je u saopštenju.

Prijedorska policija, uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzima potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta i podnošenju izvještaja protiv M.R.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike da poštuju propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu i u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge", navedeno je u saopštenju. 

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)