Uhapšen Prijedorčanin osumnjičen da je ukrao dva kombija u Banjaluci

  • 17.12.2019. 09:59

Ranko R. iz Prijedora uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teška krađa vozila i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saznaje Srna.

U saopštenju iz Policijske uprave Banjalauka navode da su policijski službenici ove uprave juče lišili slobode lice R.R. koje se se sumnjiči da je 12. decembra izvršilo krađu teretnog vozila marke "folksvagen transporter" i 15. decembra otuđenje teretnog vozila marke "mercedes vito" u Banjaluci.

"Policijski službenici su pronašli vozila i vratili vlasnicima. Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnih djela. Za navedeno lice postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih djela na području Banjaluke i Prijedora, a aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje se nastavljaju", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Ranko R. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas predat u Okružno javno tužilaštvo na dalje postupanje.

Prema saznanjima Srne, on je od ranije poznat policiji po vršenju sličnih krivičnih djela.

Prva krađa teretnog vozila prijavljena je 12. decembra oko 21.00 čas, a Srna nezvanično saznaje da je on taj dan izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.