PU Banjaluka

Uhapšen pijani vozač nakon saobraćajne nezgode

  • 11.05.2020. 12:41

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali N.K. kod kojeg je nakon saobraćajne nezgode, u kojoj je povrijeđeno jedno lice, utvrđeno 2,36 promila alkohola u organizmu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno je lice čiji su inicijali Đ.G. koje je zbrinuto u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Saobraćajna nezgoda se dogodila juče u 19.40 časova u mjestu Dovići na magistralnom putu Banjaluka–Derventa, a učestvovali su lice N.K. koje je upravljalo automobilom "mercedes" i Đ.G. sa motociklom marke "kivej", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U subotu, 9. maja, policija je uhapsila lice čiji su inicijali B.M. za kojim je bila raspisana centralna potjernica na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa.

Uhapšeno lice je predato u nadležnost Sudske policije Banjaluka.

Policija je u petak, 8. maja, uhapsila lice čiji su inicijali M.V. na osnovu raspisa o traganju od Policijske uprave Banjaluka, zbog počinjenog krivičnog djela mučenje i ubijanje životinja.

Lice je nakon kriminalističke obrade pušteno na slobodu.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka juče su evidentirana tri krivična djela, 24 narušavanja javnog reda i mira, požar, te šest saobraćajnih nezgoda, od kojih dvije sa posljedicama po lica.