PU Banjaluka

Uhapšen osumnjičeni za više krađa, šteta veća od 100 hiljada KM

  • 09.08.2018. 10:26

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka juče su preuzeli lice N.N.(1988) iz Zemuna, Republika Srbija, koje je na osnovupotjernice Policijske uprave Banjaluka, od strane pripadnika Granične policije BiH lišeno slobode u Sarajevu zbog sumnje da je izvršilo za sada utvrđenih devet krivičnih djela „Teška krađa“, na području grada Banje Luke, pričinivši materijalnu štetu od preko 100.000 KM.

"Nakon zaprimljenih prijava u vremenskom periodu od juna do avgusta 2018. godine,da su izvršena krivična djela u vaspitno-obrazovnim ustanovama, sportskom klubu, vjerskom objektu i drugim objektima na području Grada Banjaluka, policijski službenici su izvršili detaljnu analizu prikupljenih tragova sa lica mjesta i dokaza, te u koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banja Luka, zaveli akciju kodnog naziva „Snimač“ koja je rezultirala utvrđivanje identiteta osumnjičenog", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Lice se sumnjiči da je upotrebom podesnog predmeta i fizičke snage, savladalo prepreke, ulazilo u unutrašnjost objekata odakle je kralo novac, kao i druge predmete. 

"Kod njega je pronađen dio ukradenog  novca u različitim valutama,a nađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navode iz policije.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок