Gradiška

Uhapšen odbjegli Kutić!: Osumnjičen da je usmrtio ženu autom i pobjegao

14:26, 02.08.2020.
Izvor: Srna
Gradiška policija je u mjestu Kozinci pronašla i uhapsila Ratka Kutića iz Gradiške za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja kada je poginula biciklista Ranka Popović.

U saopštenju iz Policijske uprave Gradiška navodi se da su “policijski službenici ove uprave danas u 12.20 časova u Ulici Dragutina Dimitrijevića Apisa u mjestu Kozinci, pronašli i lišili slobode lice R.K. iz Gradiške, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja kojom prilikom je smrtno stradalo lice R.P. iz Gradiške”.

– O lišavanju slobode obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osoba ispita u svojstvu osumnjičenog, te da se protiv njega podnese izvještaj Tužilaštvu u redovnoj proceduri zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja – dodaje se u saopštenju.

Biciklista Ranka Popović (58) iz Gradiške poginula je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kozinci kod Gradiške prilikom sudara sa automobilom “golf dva”, kojim je upravljao Ratko Kutić (61) iz Gradiške, a koji je potom pobjegao sa lica mjesta.

Nesreća se dogodila sinoć u 20.35 časova u Ulici Petra Mrkonjića.