Bratanac Vladana Milojevića

Uhapšen lider kriminalne grupe Stefan Milojević

  • 17.01.2020. 14:59

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, uhapšen je u Španiji.

U pitanju je sin rođenog brata bivšeg trenera Crvene zvezde Gorana Milojevića, takođe fudbalera koji je tokom karijere igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan.

Stefan Milojević je uhapšen kao lider jedne kriminalne organizacije, tačnije bajkerskog kluba "United Tribuns". On je uhapšen na Majorci kako prenose španski mediji.

Njega očekuje nekoliko optužbi poslije njegovog hapšenja sa pripadnicima organizacije "United Tribuns". Članovi ove grupe terete se za organizovani kriminal, šverc droge, razbojništvo i falsifikovanje dokumenata.

Španska policija je akcije sprovela u nekoliko gradova kako bi uhapsila lica osumnjičena za bavljenje organizovanim kriminalom u Španiji.

Moto organizacija "United Tribuns" je osnovana u Njemačkoj 2004. godine a njeni pripadnici se sumnjiče da se bave raznim kriminalnim poslovima, a najviše trgovinom ljudi i prostitucijom!

Njegov otac Goran Milojević trenutno radi kao selektor Filipina, a nedavno je odigrao 0:0 protiv Kine zbog čega je legendarni Marćelo Lipi podnio ostavku.