Granična policija

Uhapšen državljanin BiH migrante iz Bangladeša krijumčario u "pasatu"

  • 26.10.2020. 11:57

Pripadnici Jedinice granične policije Dobrljin uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali N.M. nakon što je na području Novog Grada otkriven u krijumčarenju pet osoba afroazijskog porijekla.

Ilegalni migranti nisu posjedovali identifikacione dokumente, a rekli su da dolaze iz Bangladeša, saopšteno je iz Granične policije BiH.

N.M. je migrante krijumčario u vozilu marke "pasat", registarskih oznaka BiH, u subotu, 24. oktobra.

Prema naredbi tužioca Tužilaštva BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje osoba, protiv N.M. će ovoj ustanovi biti dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.

Vozilo i drugi dokazni materijali privremeno su oduzeti, a ilegalni migranti su predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na dalje postupanje.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su lice čiji su inicijali N.Ć. jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Tesliću zbog izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanina BiH kontrolisan je na ulasku u BiH na graničnom prelazu Gradina i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Prisika uhapšeno je lice čiji su inicijali A.K. jer ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krivičnog djela teška krađa.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина