ARS tours

Uhapšen bivši direktor turističke agencije iz Banjaluke

  • 22.07.2019. 09:23

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, realizovali su akciju kodnog naziva "Aerodrom", u kojoj je, kako nezvanično saznaje ATV, uhapšen Siniša Antić, bivši direktor turističke agencije ARS Tours.

"Akcija "Aerodrom" rezultirala lišenjem slobode zbog pričinjene štete izvršenjem krivičnog djela u iznosu od oko 63.000,00 KM", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Tokom istrage oduzeta je određena dokumentacija i saslušan je veći broj lica, a što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Kako je za ATV potvrđeno u agenciji ARS tours, Antić je do druge polovine 2018. godine bio odgovorna osoba u toj agenciji.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 22.07.2019. godine, realizovali su akciju kodnog naziva „Aerodrom“ u kojoj je lišen slobode S.A. iz Banje Luka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja“.", navodi se u saopštenju.

Naime, na osnovu višemjesečne istrage koje je vođena pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, policijski službenici su utvrdili da se S.A. sumnjiči da je tokom 2017. i 2018. godine, prilikom prodaje turističkih aranžmana, dobijeni novac umjesto polaganja na račun preduzeća čije je bio odgovorno lice, prisvojio za sebe i oštetio preduzeće za iznos od oko 63.000,00 KM.

Nezvanično saznajemo da je Antić osumnjičen da je novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama zadržavao za sebe, čime je oštećeno 58 lica.

Sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom preduzeće se po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

 

 

 

 

 

 

 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.