"Udarili" po alkoholu: Pijani vozači na hercegovačkim puevima

  • 01.07.2020. 10:37

Trebinjska policija u toku protekle noći evidentirala je dva vozača koji su imali preko dva promila alkohola u krvi.

Nakon što je trebinjskoj policiji prijavljeno da se saobraćajna nesreća sa materijalnom štetom dogodila pola sata iza ponoći, u kojoj su učestvovali “folksvagen” i “seat”, kod vozača “foksvagena” utvrđeno je 2,14 promila alkohola.

"Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje prijavljena je saobraćajna nezgoda u 00,30 časova. U nezgodi su učestvovali putnički automobil marke „Volkswagen“ i automobil marke „Seat“. Izvršenim alkotestiranjem kod vozača putničkog automobila „Volkswagen“ utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,14 g/kg. Saobraćajna nezgoda za posljedicu ima materijalnu štetu", saopšteno je iz PU Trebinje.

Policija u Bileći je nakon zustavljanja automobil “pasat”, alkotestiranjem kod vozača R.S. iz Gacka utvrdila 2,18 promila po kilogramu alkohola.

"Policijska stanica Bileća je vršeći redovnu kontrolu u saobraćaju zaustavila putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Passat B6“ kojim je upravljalo lice inicijala R.S. iz Gacka, a kome je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u oragnizmu od 2,18 g/kg", dodaje su u saopštenju.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.