Učestvovao u tuči, pa presreo žensku osobu i prijetio joj

  • 04.05.2021. 09:34

Policija u Bratuncu lišila je slobode D.I. zbog prijave da je presreo i prijetio jednoj osobi, kao i da je ranije te večeri učestvovao u tuči.

"Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode D.I. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“. Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 02.05.2021. godine oko 22,30 časova, prijavljeno je da je na regionalnom putu u mjestu Osamsko, opština Bratunac, nepoznato lice presrelo oštećenu, prilikom čega joj je uputilo prijetnje", stoji u saopštenju PU Zvornik.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su 10 minuta nakon prijave, u ulici Svetog Save, opština Bratunac, zaustavili putnički automobil marke „Passat” u kojem se nalazio D.I. koga su lišili slobode zbog sumnje da je prijetio oštećenoj. Tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni, isto veče oko 22,00 časa, ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu, narušio javni red i mir međusobnom tučom sa licem N.Đ. iz Bratunca, nakon čega su se oba lica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.