Vita Tarot

Učesnik rijalitija spasio iz vode navijača koji je upucao vlasnika splava

  • 04.12.2019. 08:50

Nakon pucnjave koja se u nedjelju ujutru dogodila u restoranu na brodu "Sava", prilikom koje je ranjen vlasnik restorana Žarko P. (65), objezbeđenje splava brutalno je pretuklo pucača Predraga Zarića (45), ranilo ga u nogu, a potom su ga bacili u rijeku i pobjegli sa lica mjesta!

Ubrzo nakon toga na licu mjesta našao se bivši učesnik rijaliti programa Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, koji je pretučenog Predraga izvukao iz vode.

Kako je ispričao za "Srpski Telegraf", ne znajući da je Zarić upucao gazdu broda, na kojem Tomić već tri godine živi i radi, Vita je požurio da spase muškarca iz hladne vode.

- Nisam znao šta se dogodilo jer sam u vrijeme pucnjave bio u svom salonu. Svi se razbježaše, nigde nikoga, osim ovog u rijeci. Nisam mogao da gledam čovjeka kako leži u vodi. Nije se pomjerao. Sišao sam u rijeku i povukao ga za noge jer mu je tijelo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi - priča Vita Tarot, koji je vjerovatno spasao život napadaču.

Kako saznaje ovaj list u tom trenutku na brodu nije bilo nikoga jer su nakon pucnjave svi pobjegli, pa i obezbjeđenje. Kada je policija stigla, na licu mjesta bili su samo Vita i napadač.

"Kada sam izvukao čovjeka, došao je svijesti, ali je mnogo krvario. Pitao me je da li sam pozvao Hitnu, koja je ubrzo došla i odvela ga" dodaje Vita, koji kaže da se nakon pucnjave i gazda Žarko, ali i napadač, oporavljaju.

Pucnjava zbog pjevačice

Kako je "Blic" juče pisao, do sukoba i pucnjave na splavu došlo je zbog svađe koja je nastala oko jedne poznate folk pjevačice. Zarić je došao na splav, veselio se i naručivao pjesme, a potom je konobaru rekao da želi da razgovara sa gazdom. Pavlović je tada prišao njegovom stolu, neko vrijeme su pričali, a onda je odjednom Zarić ispod stola zapucao i Pavloviću ispalio nekoliko hitaca u noge.

Pojedini mediji naveli su da su brod "Sava" do skoro obezbjeđivali navijači Rada, ali da je Pavlović sa njima prekinuo saradnju navodno jer su počeli da diluju na splavu, pa je angažovao novo obezbjeđenje.

Pročitajte još:

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.