Vinkovci

Ubio mladića zbog pice i pobjegao?

  • 20.07.2019. 09:58

Noćni izlazak trojice mladića iz mjesta Otok u obližnje Vinkovce u noći na petak završio je kobno. Jedan od njih, Tomislav Šer (24), ubijen je iz vatrenog oružja. 

Sve se odigralo u ugostiteljskom objektu Hotel Kunjevci, koji se nalazi na izlazu iz Vinkovaca prema Županji i koji je zbog 24-satnog radnog vremena često mjesto okupljanja u noćnim provodima. Tako su se tamo našla i tri mladića iz Otoka, koji su u Kunjevce došli nešto prije ponoći u četvrtak.

Prema navodima djelatnika hotela, mladići su bili glasni, bahati i pod uticajem alkohola već kad su došli. Naručili su picu, a kad im je konobarica donijela jelo počeli su je vrijeđati, gađati je komadima pice, a zatim su je i nekoliko puta udarili.

Priskočila su joj u pomoć i dvojica kolega koji su te noći radili, no mladići su i prema njima bili agresivni. Hranom su gađali i ostale goste u restoranu uprkos upozorenjima da se smire i prestanu s time. Neko je od njih pozvao gazdu hotela da dođe i on je, nakon nekog vremena, i došao iz Vinkovaca.

Bilo je oko pola jedan kad je vlasnik Hotela Kunjevci, Nir Gik (63), Vinkovčanima poznat i kao Rajko Kuprešaković, koji je prije nekoliko godina promijenio ime, ušao u lokal i pošao do stola za kojim su sjedili mladići. Došlo je do svađe među njima, tokom koje je Gik izvadio pištolj. Nakon toga je ispaljen metak u Šera. Iako je odmah pozvana policija, Nir Gik nije ju čekao nego je odmah nakon ispaljenog hica sjeo u svoj automobil i otišao.

Policija je tijekom dana tragala za njim i do zaključenja ovog izdanja još se nije znalo gdje je. Za Girom je raspisana potjernica. Nagađa se kako je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu jer je odande porijeklom. Inače se radi o uglednom vinkovačkom ugostitelju i vlasniku nekoliko objekata u gradu. Vinkovačka policija još istražuje sve detalje i okolnosti ovog ubistva.
 

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.