Od ranije poznat policiji

Gradiška: Ubijen Senad Kobilić

  • 24.07.2018. 08:45

U Gradišci je noćas ubijen muškarac.

Kako nezvanično saznaje ATV, lice je od ranije poznato bezbjednosnim službama. 

Prema nezvaničnim informacijama, ubijen je Senad Kobilić, koji ima poveći kriminalni dosije. On je ubijen iz vatrenog oružja, a , prema saznanjima, napadač je u bjekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Kobilić je ubijen ubijen ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Liskovac u opštini Gradiška

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske  je rečeno da je noćas pet minuta nakon ponoći zaprimljena prijava od nepoznatog lica da je u Ugostiteljskom objektu "Dom" u Liskovcu došlo do pucnjave u kojoj je stradao muškarac. 

Senad Kobilić je od ranije bio poznat sarajevskoj policiji po vršenju krivičnih djela zbog čega je bio privođen i osuđivan. Bio je osumnjičen, ali i oslobođen, za reketiranje i krađu, kao i umiješanost u eksploziji 2003. godine. Privođen je zbog nanošenja teških tjelesnih povreda i osuđen zbog pokušaja prevare i nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Prije osam godina ispred Kobilićeve porodične kuće u Sarajevu bačena je bomba na automobil.

 

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.