Ubica još nije pronađen

Ubica ganjao oca Strahinje Stojanovića do četvrtog sprata, sumnjalo se na sina!

17:29, 16.09.2020.
Izvor: mondo
Ubistvo Strahinje Stojanovića i dalje je glavna vijest. Svakodnevno se dolazi do novih  saznanja, a jedno od njih je da je i Strahinjin otac, Paja Stojanović (44) bio problematičan čovjek kome je, kao i njegovom sinu, život oduzet, navodi Mondo.

Dalje pišu da je stariji Stojanović bio osuđivan za silovanje, učestvovao u pokušaju jednog ubistva, hapšen zbog tuča i nasilničkog ponašanja, te da iako je bio poznat policiji, nikada se nije povezivao sa nekim kriminalnim grupama.

Njegovo ubistvo odigralo se 24. septembra 2015. godine u ulici Jovana Stojisavljevića 31 u naselju Galenika, u zgradi u kojoj je imao stan naslijeđen od majke. U istoj zgradi živjeli su njegovi tast i tašta, ispred čijih vrata je i ubijen.

Napad na Paju Stojanovića započeo je ispred zgrade. Napadač koji se krio u žbunju pripucao je na žrtvu koja je počela da bježi. Međutim, ubica se nije zaustavljao već je pojurio za Stojanovićem nastavivši da puca. Odusdni hitac ispaljen je na četvrtom spratu.

Kako su komšije svojevremeno pričale, nisu znali da li pucnji dolaze iz prizemlja ili ispred zgrade, a od straha satima nisu otvarali vrata. Jedna stvar koju je više ljudi potvrdilo je da su čuli žrtvu kako izgovara “nemoj, brate, nemoj molim te”, na osnovu čega se sumnjalo da je Stojanović poznavao ubicu.

U početku je osumnjičeni za ovo ubistvo bio niko drugi do sin Paje Stojanovića, Strahinja. On mu je navodno više puta prijetio jer je maltretirao njegovu majku.

Do današnjeg dana ubistvo Paje Stojanovića iz 2015. godine nije razriješeno.