Dvorovi kod Bijeljine

U tuči navijača Zvezde i Partizana jedno lice smrtno stradalo

10:56, 15.09.2018.
Izvor: RTRS
Thumbnail
Tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je Srni u bijeljinskoj policiji.

Tridesetogodišnji A.P. je kao životno ugrožen transportovan za Beograd, ali je preminuo u kolima hitne pomoći kod Sremske Mitrovice. 

Iz policije navode da se tuča dogodila petnaestak minuta poslije ponoći na parkingu hotela "Sveti Stefan" i da je u njoj učestvovalo više lica. Policija radi na pronalasku lica koja su učestvovala u tuči. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Kako portal InfoBijeljina saznaje incident se dogodio jadan čas poslije ponoći, na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun navijača Crvene zvezde i Partizana iz Bijeljine.

Iz bijeljinske Hitne pomoći za InfoBijeljina su potvrdili da je ekipa izašla na teren, te da je jedno lice preminulo na putu za Beograd, dok je drugo sa teškim tjelesnim povredama zadržano u Bolnici Sveti Vračevi.

Prema saznanjima do kojih je došao portal InfoBijeljina, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u incidentu je učestovalo 20 momaka.

Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato više detalja o ovom incidentu.