Istočno Sarajevo

U sudaru "BMW-a" i traktora teško povrijeđen traktorista

10:56, 15.08.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
U Žljebovima na Sokocu, u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je došlo do sudara „BMW-a“, kojim je upravljao M. M. iz Pljevalja i traktora „IMT 533“, kojim je upravljao V. D. iz Sokoca, traktorista je zadobio teške tjelesne povrede i nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Sokolac, prevezen je na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila juče u 16:50 izvršili su policijski službenici Policijske stanice Sokolac, po ovlašćenju tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Protekle noći, oko tri časa iza ponoći, Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da u Ulici Svetosavska, u toj opštini, gori „pežo 308“, vlasništvo R. B. iz Pala. 

Vatrogasci Vatrogasne jedinice Pale ugasili su požar u kojem je vozilo djelimično izgorjelo. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, poslije čega je uslijedio uviđaj i preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti prijavljenog događaja.