Hrvatska

U Savi pronađeno tijelo muškarca

  • 05.06.2020. 21:43

Tijelo muškarca pronađeno je danas poslijepodne u rijeci Savi, potvrdio je Hini portparol Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić.

Tijelo je pronađeno 3,5 riječnih kilometara nizvodno od mjesta na kojem se 30. maja prevrnuo čamac s tri osobe od kojih je jedna nestala u riječnim valovima.

"Pronađeno je tijelo. Međutim, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da se radi o osobi povezanoj s događajem od 30. maja. Zato će po nalogu Županijskog državnog tužilaštva biti obavljena obdukcija", rekao je Brezić.

Uključen i HGSS

Prema izvještaju Policijske uprave brodsko-posavske, muškarac (47) je nestao na rijeci Savi kod mjesta Siče u novogradiškoj Posavini u subotu u ranim večernjim satima. Bio je dio tročlane posade čamca koji se prevrnuo, sve tri osobe su hrvatski državljani.

Uz nestalog, u čamcu su bili 18-godišnja djevojka i 44-godišnji muškarac. Dojavu o prevrtanju čamca policija je dobila u subotu oko 21.40. Prema policijskom izvještaju, kod mjesta nesreće čamci granične policije na obali su zatekli 18-godišnju djevojku, dok se 44-godišnji muškarac još uvijek nalazio u Savi te su mu policajci pritekli u pomoć. Drugog muškarca (47) nije bilo na mjestu nesreće.

U traganje za nestalim muškarcem tokom proteklih dana, uz policiju, bila je uključena i HGSS-ova stanica Slavonski Brod.
 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.