Hapšenje u Crnoj Gori

U Podgorici oduzeta droga i arsenal oružja 

  • 19.06.2019. 17:37

Podgorička policija uhapsila je dva lica i oduzela ukupno 13 komada oružja, municiju, 2,5 kilograma marihuane, 205 tableta ekstazi, 40 grama skanka i 12,7 grama kokaina, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Pretresom prostorija koje koristi lice čiji su inicijali D.G. (29) policija je oduzela 1,09 kilograma marihuane, 12,7 grama kokaina i 205 komada tableta ekstazi. 

Iz podgoričke policije sumnjaju da je pronađena droga bila namijenjena uličnoj prodaji. 

Lice D.G. (29) uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge. 

Uhapšeno je lice čiji su inicijali Đ.LJ. (47) kod kojeg je policija pronašla lovačku pušku u ilegalnom posjedu i 18 patrona. 

Ovo lice će biti predato nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navedeno je u saopštenju. 

Policija je ranije uhapsila lice E.R. (21) kod kojeg su pronađene četiri automatske puške i dva pištolja, a ponovnim pretresom prostorija koje koristi ovo lice pronađeno je oko 1,5 kilograma marihuane. 

Protiv lica E.R, koje se nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, podnijeta je krivična prijava zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja, držanje i promet droge. 

U policijskoj akciji su pretreseni stanovi i druge prostorije koje koristi lice čiji su inicijali LJ.Đ. (46) i pronađeno je 10 pušaka i pet mobilnih telefona. 

Pretresom lokacija koje koriste lica I.J. (49) i Đ.J. (73) policija je oduzela dva pakovanja, težine 40 grama, sa sadržajem za koji se sumnja da je droga skank. 

Policija je od lica Đ.J. oduzela pištolj "CZ M57" i pušku u ilegalnom posjedu, a pretresene su i prostorije koje koriste lica L.D. (47) i V.D. (51). 

O svemu je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, dok će oduzeti predmeti biti upućeni u forenzički centar radi vještačenja. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.