Policijska uprava Bijeljina

U pljački 200 hiljada KM učestvovao i Dušan Lukić

  • 27.06.2018. 15:34

Tokom policijske istrage u vezi sa pljačkom lica čiji su inicijali LJ.S iz Mačkovca kod Lopara otkriveno je da je i pedesetjednogodišnji Dušan Lukić iz Šekovića učestvovao u ovoj pljački, saznaje Srna.

Policijska uprave Bijeljina ranije je saopštila da je uhapsila dva muškarca iz Lopara čiji su inicijali V.K. (37) i D.B. (49) zbog sumnje da su od LJ.S iz Mačkovca ukrali novac i zlatni nakit u vrijednosti većoj od 200 hiljada KM. 

Prema saznanjima Srne, riječ je o Vajku Kneževiću i Dragi Bojkiću. 

Prema ranijem saopštenju Policijske uprave Bijeljina, u toku je kriminalistička obrada u kojoj su uhapšeni priznali da su izvršili krivično djelo teška krađa, a pronađen je i dio ukradenog novca. 

Policijski službenici, zajedno sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina, rade na utvrđivanju krivičnog djela teška krađa i pomaganje u izvršenju krivivičnog djela. 

Policijskoj upravi Bijeljina 18. juna obratilo se lice čiji su inicijali LJ.S. iz mjesta Mačkovac kod Lopara i prijavilo da je, u posljednjih mjesec dana, dok je boravio u inostranstvu, nepoznato lice ili više njih provalilo u kuću i ukralo veću količinu novca i zlatni nakit. 

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.