Istočno Sarajevo

U nastavku akcije „Kasper“ uhapšene još dvije osobe, oduzeta droga

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2021. 14:40

Dvije osobe su uhapšene u nastavku realizacije akcije kodnog naziva „Кasper“, a izvršeni su pretresi na tri lokacije, saopšteno je iz Policijkse uprave Istočno Sarajevo.

Akcija je usmjerena na razbijanje grupe lica, koja su povezana radi vršenja ilegalne proizvodnje i prodaje opojne droge na području koje operativno pokriva ova Uprava.

Na osnovu naredbi Okružnog suda Istočno Sarajevo izvršeni su pretresi na području opštine Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilica i tom prilikom je oduzeta određena količina opojne droge spid, mobilni telefoni i sim kartice. Uhapšeni su D.A. iz Istočne Ilidže i N.T. iz Istočnog Novog Sarajeva.

Akciju su izveli policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Upravom za organizovani kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

„Nakon kriminalističke obrade lica, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv istih biće dostvaljen  Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Podsjetimo da je u navedenoj akciji do sad uhapšeno osam osoba, a pronađeno je i oduzeto 58 stabljika indijske konoplje, oko tri kilograma opojne droge marihuana, oko 40 grama opojne droge spid i više mobilnih telefona i sim kartica.


  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.