U Lušci Palanci sahranjen Branislav Ernaut

  • 19.10.2019. 19:25

U Lušci Palanci kod Sanskog Mosta danas je sahranjen Branislav Ernaut, koji je tragično preminuo 16. oktobra u 36. godini života. Ernaut je obavljao poslove komandira vanjskog obezbjeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka, gdje ističu da je njegova smrt veliki gubitak za Ministarstvo pravde, KPZ Banjaluka i društvo u cjelini. 

Oproštajne govore  pred više od 2000 prijatelja, radnih kolega i ožalošćenim članovima porodice pročitali su Ernautovi prijatelji i radne kolege Goran Prosan i Goran Selak. 

"Brate naš, otišao si mnogo prije vremena a nas ostavljaš da tugujemo i da te pamtimo. Umjesto da planiramo slavlje, moramo da se opraštamo od tebe i to je ono što najviše boli. Nema utjehe ni lijeka za ovu tugu, ali ostaju nam lijepa sjećanja na tebe i na vrijeme koje smo zajedno provodili. Dragi naš Kićo, neka ti je vječna slava i hvala ti za sve", rekao je Goran Selak, direktor KPZ Banjaluka i prijatelj pokojnog Ernauta. 

Tragičnu i iznenadnu smrt Branislava Ernauta – Kiće njegovi prijatelji i poznanici primili su sa nevjericom. Za sve njih, Ernaut će ostati upamćen kao veliki čovjek velikog srca, hrabar, uvijek pozitivan, sposoban i marljiv. Ernaut je preminuo u Beogradu 16. oktobra od posljedica pucanja aneurizme u mozgu, nakon što mu je dan ranije pozlilo tokom trčanja u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Pročitajte još:

Nesreća na putu Banjaluka - Prijedor: Posvađao se sa djevojkom, pa sletio s puta

Eksplozija u Sarajevu, dva radnika povrijeđena

Bezuspješno pokušali zaustaviti automobil koji ih je pregazio

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм