Prokuplje

U jezeru pronađeno beživotno tijelo 19-godišnjeg mladića

  • 04.08.2020. 11:48

Tijelo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedjelju na Bubličkom jezeru kod Prokuplja, pronađeno je jutros.

U Višem tužilaštvu kažu da su naložili policiji da obavi uviđaj, a tijelo će biti poslato na obdukciju, prenosi portal Južne vesti.

Pretpostavlja se da se A. P. iz sela Lukomir kod Žitorađe najvjerovatnije utopio u jezeru, ali je nejasno kako i pored velikog broja kupača niko nije primjetio njegov nestanak.

Drugovi koji su bili sa njim u prvom trenutku nisu primjetili da je mladić nestao. Tek nakon nekog vremena, vidjeli su da ga nema pa su krenuli u potragu.

"Slučaj je prijavljen policiji, koja je bezuspješno pretraživala teren oko jezera. Pronađen je jutros kada je primjećeno njegovo tijelo koje pluta na tom neuređenom kupalištu koje se nalazi u blizini Žitnog Potoka na teritoriji Prokuplja", rekao je jedan od očevidaca.

Po nalogu tužilaštva u toku je uviđaj koji obavlja policija, a više detalja znaće se nakon obdukcije.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.