Sin poznatog privrednika

U Istočnom Novom Sarajevu ubijen Miloš Ostojić

  • 02.01.2019. 19:07

Tridesetogodišnji Miloš Ostojić sinoć je ubijen u sačekuši, ispred lokala “Sparta“ u Istočnom Novom Sarajevu. Za sad, nepoznato lice sačekalo je Ostojića da izađe iz automobila, a zatim u njega ispalilo više hitaca. Miloš je privatnim automobilom odmah prevezen u kasindolsku bolnicu, ali već na prijemnom nije davao znakove života. 

“Na osnovu pregleda rana vidjelo se da se radi o tri prostrelne rane u prijedjelu karlice, u prijedjelu prepona koje su zadobijene najvjerovatnije vatrenim oružjem, pokušalo se sa reanimacijom, pacijent je prebačen u intezivnu njegu gdje je urađena kardiopulminalna reanimacija, međutim nije dala rezultate, tako da je oko 23,50 časova proglašena smrt", kaže Dalibor Bošković, portparol bolnice Istočno Sarajevo.

Šesnaest sati policija je radila uviđaj na mjestu zločina. Žuta traka bila je razvučene cijelom dužinom Karađorđeve ulice. 

Nakon ispaljenih hitaca u Miloša Ostojića, lice sa fantomkom odvezlo se u naselje Ivanići. Policija je jutros našla zapaljen automobil i automatsku pušku.

Nad automobilom golf 5 urađena je kriminalistička obrada i vještačenje. Pripadnici policije RS priveli su više lica sa raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa sinoćnim ubistvom.

“Mi smo u toku ove istrage do sad priveli veći broj lica, ne samo dva, nego veći broj lica koja bi mogli na bilo koji način da se dovedu u vezu sa ovim ubistvom I u toku je njihovo saslušanje u prostorijama Policijske uprave Istočno Sarajevo", kaže Mirna Miljanović, portparol MUP-a RS.

U Sarajevu, kod američke ambasade, kantonalna policija zaustavila je automobil crnogorskih tablica. Privela je ženu I muškarca i predala ih policiji u Istočnom Sarajevu, jer bi se mogli dovesti u vezu sa sa sinoćnjim nemilim događajem. 

Miloš Ostojić, sin je poznatog privrednika iz Istočnog Novog Sarajeva Dragana Ostojića, vlasnika pekara “ Zlatno zrno”. Načelnik opštine Ljubisa Ćosić danas je pozvao MUP i Tužilaštvo RS da u što skorije vrijeme rasvjetle ovo ubistvo.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.