Hapšenja u Hercegovini

U automobilu pronađeno 10 kilograma skanka

  • 16.08.2019. 19:23

Hercegovački čuvari reda juče poslijepodne imali su pune ruke posla. Uhapsili su tri lica, a pronašli su drogu, cigarete i ukradeni motor.

Kako ATV saznaje, državljani Hrvatske Matea Repeša i Stjepan Radić iz Metkovića zaustavljeni su u mjestu Vrioka na putu Bileća-Berkovići a u njihovom autu policija je imala šta naći.
 
"Nakon pribavljene naredbe za pretres pristupljeno je izvršenju iste kojom prilikom je na sakrivenim mjestima vozila pronađeno oko 10 kilograma opojne droge skank, modificirane i navedena dva lica su lišena slobode i predaće se uz izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga"", istakao je Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje. 

Na hercegovačkim putevima juče su prevozene i švercovane cigarete. Policija je nadležnom Tužilaštvu podnijela izvještaj protiv jednog lica za krivično djelo nedozvoljena trgovina. 

I dok je par iz Hrvatske vozio marihuanu prema Berkovićima, na putu od Trebinja prema Bileći zaustavljen je Bilećanin koji je prevozio oko hiljadu paklica cigareta bez akciznih markica.

ATV nezvanično saznaje da je cigarete bez markica prevozio Bilećanin Predrag Stevovic 1993. godište. Osim droge i cigareta, hercegovačka policija u trebinjskom naselju Perovića most pronašla je ukradeni motor vrijedan više od 10.000 maraka. Prema riječima prvog policajca Hercegovine ovaj motor je od državljanina Srbije ukraden u centru Trebinja u januaru ove godine. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.