Pula

U alkoholisanom stanju usmrtio teksistu

  • 07.06.2020. 16:20

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 4,45 sati dogodila na brzoj cesti B8, između čvora Cerovlje i čvora Ivoli, smrtno je stradao 64-godišnji hrvatski državljanin, dok su 26-godišnji hrvatski državljanin i 60-godišnji državljanin Austrije teško povrijeđeni. 

Neslužbeno se saznaje da je poginuo pulski taksista M.Đ (64). PU Istarska je nakon obavljenog utvrdila da se nesreća dogodila kada je 26-godišnjak pod uticajem alkohola od 0,64 promila upravljao Toyotom Rav4, pulske registarske oznake, iz smjera Tunela Učke prema Pazinu.

“Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo lijevo na suprotnu stranu gdje se sudario s automobilom Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pazina upravljao 64-godišnjak. Od zadobijenih povreda 64-godišnjak preminuo je na mjestu događaja te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije OB Pula gdje će biti izvršena obdukcija”, rekla je policija. 

Suvozač iz Mercesedesa, 60-godišnji Austrijanac i vozač Toyote zbog teških povreda prevezeni su u riječku bolnicu. Protiv 26-godišnjeg vozača Toyote podnosi se kaznena prijava za krivično djelo Izazivanje saobraćajne nesreće u cestovnom saobraćaju, u redovnom postupku.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.