Tuga u Prnjavoru: Djevojčica Vanja Rudić ispraćena na vječni počinak

  • 13.10.2020. 17:42

U Prnjavoru je danas sahranjena Vanja Rudić, trinaestogodišnja djevojčica koja je život izgubila u subotu, u stravičnoj saobraćnoj nesreći kod gradske tržnice, kada ju je udario automobil golf.

Jecaji njenih roditelja, brata, bake, djeda, školskih drugara, prijatelja, poznanika odjekivali su Gradskim grobljem, gdje se nalazi vječna kuća Vanje, čija tragična smrt je duboko pogodila opštinu Prnjavor, ali i cijelu regiju, sve one koje su je poznavali i sa kojima je provodila vrijeme.

Opština Prnjavor je 13. oktobar, dan sahrane djevojčice, proglasila za Dan žalosti u ovoj opštini i sve zastave na državnim i opštinskim institucijama su spuštene na pola koplja, dok je muzika u ugostiteljskim objektima utišana.

Podsjećamo, Vanja Rudić, poginula je u subotu, 10. oktobra, kada ju je kod gradske tržnice, u centru Prnjavora, usmrtio golf 4.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je pritvor za vozača Nisveta Mujkića, koji je osumnjičen da je upravljao automobilom pod uticajem opojnih droga.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.