Počivaće pored djeda i bake

Tuga: Nastradalog Petra Kisića sahraniće prijatelji jer nema nikog drugog

  • 02.06.2020. 19:43

Posljednji ispraćaj Petra Krstića (25) iz Jelašnice organizovali su njegovi prijatelji iz rodnog sela, a počivaće kraj tetke i bake.

Tijela Stefana Miloševića (20) iz Grmađe kod Vladičinog Hana i Petra Krstića (25) iz Jelašnice kod Surdulice, danas bi trebalo da budu dopremljena iz Crne Gore u Srbiju.

Dvojica nerazdvojnih prijatelja s juga Srbije poginula su u saobraćajnoj nesreći kod Tivta u subotu rano ujutru, kada su izgubili kontrolu nad automobilom i sletjeli s Jadranske magistrale.

– Petra Krstića sahraniće prijatelji iz rodnog sela. Njih 50 organizovalo se kako bi dostojno bio ispraćen na večni počinak. Petra će sahraniti drugovi jer s majkom nije bio u dobrim odnosima pošto ga je ostavila još kao bebu. Čuvali su ga baba, deda i tetka, ali su oni svi pomrli i Petar je posljednjih sedam godina živio sam – priča drugarica i dodaje da će Petar počivati pored bake i tetke.

Podsjetimo, dvojca drugara su u Crnu Goru otišla u januaru kako bi radili kao električari.

– Kobne večeri su otišli u jedan restoran da se provedu, a poginuli su dok su se vraćali u stan. Planirali su da se u Srbiju vrate ove nedjelje, zbog seoske slave. Obojica su bili jako vrijedni i dobri, družili su se odmalena – pričaju poznanici i dodaju da je automobil kojim su sletjeli s puta bio Petrov, ali da se ne zna ko je od njih dvojice bio za volanom pošto su usljed prevrtanja ispali iz vozila.

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок