Izgubila kontrolu nad vozilom

Tuga: Nastavnica matematike Branka Jovičin poginula dok se s bebom vraćala od ljekara

  • 10.07.2020. 07:35

Branka Jovičin (30) izgubila je kontrolu nad "citroenom", sletjela s puta u Beloj Crkvi i nastradala na mjestu, dok je njeno dijete od dva mjeseca nepovrijeđeno

Nastavnica matematike Branka Jovičin (30) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Beloj Crkvi, kada je izgubila kontrolu nad automobilom "citroen pikaso", sletjela s puta i zakucala se u betonski stub. Mlada žena se u trenutku nesreće vraćala iz doma zdravlja sa svojom bebom, starom svega dva mjeseca.

Krivudala po ulici

- Tragedija se desila prekjuče oko 17.20 sati u Ulici Jovana Popovića. Branka, koja sa porodicom živi u jednom selu kod Bele Crkve, vraćala se od ljekara, gdje je vodila bebu na kontrolu. Na sreću, beba je prošla bez težih posljedica - kaže izvor. Očevici su ispričali da "citroen" nije išao brzo, ali da su primijetili kako krivuda po ulici.

- Auto je počeo da šeta lijevo-desno, kao da vozač nema kontrolu nad njim. Odjednom je izletio s kolovoza i zakucao se u stub - kaže očevidac i nastavlja: - Čuo se jak udarac, izašli smo da vidimo šta se dešava. Hitna pomoć je brzo stigla. Žena je nažalost bila mrtva, a ljekari su preuzeli bebicu koja je bila na zadnjem sjedištu. Čuli smo da je dijete dobro, a jako smo se potresli kada smo shvatili da je poginula nastavnica Branka. Znali smo je iz viđenja, jer je često dolazila u osnovnu školu u Beloj Crkvi.