Tri žene privedene zbog krađa novčanika

  • 03.06.2020. 09:12

Tri žene I.H. (23), C.O. (32) i R.B. (46), privremeno nastanjene na području opštine Lukavac, privedene su u službene prostorije policije radi kriminalističke obrade zbog sumnje da su počinile tri krivična djela teške krađe u Srebreniku, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Policija u Srebreniku primila je juče prijavu da su u Srebreniku nepoznata lica počinila teške krađe nad tri osobe.

Postupajući po prijavi policija je pronašla navedena lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela, a o događaju je upoznat i dežurni kantonalni tužilac.

Nakon kriminalističke obrade, protiv I.H, C.O. i R.B. biće podnesen izvještaj zbog sumnje da su počinile tri krivična djela teška krađa.

Ukradeni predmeti - novčanici, dokumenti i određena količina novca, pronađeni su kod ovih žena i vraćeni vlasnicima.

Podsjećamo, I.H. i C.O. su prije nekoliko dana u Tuzli privedene zbog džeparenja.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.