Na putu Kladanj-Vlasenica

Tri osobe povrijeđene u sudaru dva automobila

  • 14.02.2020. 13:15

U saobraćajnoj nezgodi na putu Kladanj-Vlasenica u mjestu Starić povrijeđena su tri lica, potvrdila je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Kapidžićeva je rekla da su povrijeđena lica prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla radi ukazivanja medicinske pomoći, te da je jedno lakše povrijeđeno, dok se za druga dva ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Ona je navela da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva automobila.

Kapidžićeva je rekla da su se u Tuzlanskom kantonu dogodile još dvije saobraćajne nezgode na putu Tuzla-Srebrenik u mjestu LJepunice, ali u njima nije bilo povrijeđenih lica, dok je pričinjena materijalna šteta.

U prvoj saobraćajnoj nezgodi u 10.45 časova učestvovali su kamion i automobil, dok se druga, u kojoj su se sudarili automobil i kamion, dogodila u 10.50 časova, gotovo na istom mjestu.

Kapidžićeva je rekla da je, s obzirom na to da su se nezgode u veoma kratkom vremenu dogodile na istoj lokaciji, saobraćaj bio potpuno obustavljen, ali je od 11.50 časova počelo odvijanje jednom trakom.

Policija će nakon uviđaja nastaviti rad na dokumentovanju ovih saobraćajnih nezgoda.

(Foto:Klix)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок