Rakovica

Traktorista prešao preko glave mrtvog dilera

21:38, 12.07.2019.
Thumbnail
Crnogorac Radovan P. (32) ubijen je u podavalskom naselju Rakovica, a njegov unakaženi leš pronašao je Aca K., koji mu je svojim traktorom prešao preko glave dok je skupljao sijeno.

Prema saznanjima, ubijeni je poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motiv likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

"Traktorista Aca K. skupljao je sijeno kada je iznenada osjetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da provjeri. Vidio je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovjek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj", kazao je dobro obavešten izvor za Kurir.

On dodaje da se sumnja da je Radovan ubijen na nekom drugom mjestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

"Na mjestu gdje je pronađen leš nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na tijelu je bilo vidljivo nekoliko prostrijelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile - dodaje sagovornik i dodaje:

"Ubijeni je dovođen u vezu sa prodajom narkotika, a takođe ima krivični dosije. Provjerava se da li su motiv i ove likvidacije neraščišćeni računi od prodaje narkotika, kao i da li je Radovan možda u poslednje vreme nekome bio konkurencija".

(Pink)