Šabac

Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo Branke

  • 14.08.2019. 08:31

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, juče je nađena mrtva.

Prema nezvaničnim informacijama Televizije Šabac, tijelo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu reke Save u ataru sela Drenovac.

Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponijela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke i majcu.

"Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negde oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća", rekla je njena ćerka Tamara.

Žena poginula u strašnoj nesreći u Splitu, vozač poznati diler

Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sljedećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji.

"Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gdje bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vrijeme, ili da se nama ne javi", priča kćerka, vidno uznemirena.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.