Poginuo vozač u Prnjavoru, vozilom udario u kombi koji je prevozio đake

  • 04.09.2020. 19:26

Predrag Milovanović smrtno je stradao u sudaru automobila i kombija u mjestu Šrtpci kod Prnjavora. Nesreća se, zasad iz nepoznatih razloga dogodila u ranim jutarnjim časovima. Tragedija je mogla biti još veća, pošto je njegov Audi udario u kombi koji je prevozio đake u na nastavu u obližnjoj osnovnoj školi. 

Očevici kažu da se sve desilo na nepreglednoj krivini, čuo se jak prasak, a odmah potom i vriska djece. Desetoro djece lakše je povrijeđeno, hitna pomoć je brzo došla na mjesto nesreće, ali vozaču nije bilo spasa, kažu u Domu zdravlja. 

"Jutros iza 7 časova u službu hitne pomoći dovezeno je lice koje je uestvovalo u saobvraćajnoj nesreći. Lice je dovezeno bez znakova života. Sa licem se u ovzilu nalazila i još jedna ženska osoba koja je lakše povrijeđena. U udesu je učesvovao putnički automobil i školski autobus. Petoro djece se javilo na pregeld, s tim što su djeca lakše povrijeđena", kaže Marina Krajišnik, iz Doma zdravlja Prnjavor.

Direktor Osnovne škole Branko Ćopić Jasmina Malešević, kaže da se učenici osjećaju dobro i da bi u ponedjeljak trebalo ponovo da se vrate u školske klupe. Ipak, zbog šoka koji su preživjeli, biće im posvećena posebna pažnja. 

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izdao je nalog za preduzimanje istražnih radnji i mjera kako bi bile utvrđene okolnosti sudara, koje uključuju i obdukciju. Vozač autobusa i supruga poginulog Milovanovića takođe su lakše povrijeđeni i nisu životno ugroženi.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.