PU Doboj

Tokom pretresa pronađena droga

11:37, 14.05.2020.
Izvor: Srna
Pripadnici Policijske uprave Doboj su tokom pretresa više lokacija u ovom gradu oduzeli vrećicu sa tragovima amfetamin spida, tablete ekstazi i marihuanu, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju je navedeno da je pretres izvršen juče i u toku je istraga.

Policijskoj stanici Brod juče je prijavljeno da je lice iz ove opštine čiji su inicijali G.K. izvršilo neovlaštenu potrošnju električne energije.

Policijskoj stanici Doboj juče je prijavljeno da je u prethodnih nekoliko dana izvršena provala u garažu na području grada Doboja, odakle je otuđen alat i drugi predmeti.

Policijskoj stanici Doboj dva juče je prijavljeno da je u prethodnih nekoliko dana provaljeno u vikendicu i pomoćne objekte na području grada Doboja, odakle je otuđena motorna pila, trimeri i drugi predmeti.

Policijskoj stanici Modriča juče je prijavljeno da je u prethodnih nekoliko dana provaljeno u kuću i pomoćne objekte na području ove opštine odakle je otuđen televizor, alkoholno piće i drugi predmeti.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.